Välkommen till oss - Tobias Pasma

- Annica Thorberg fr, jun 28, 2019

Vi på Marketinghouse växer om än inte så det knakar men vi växer mer för varje år. Trots att vi varit en inbound marketingbyrå sedan 2012 så är vi inte så många men kompetensen är desto högre och vi är alla mycket erfarna konsulter inom digital marknadsföring, inbound marketing, sociala medier, och Hubspot´s plattform som vi är partner till sedan 2012. 

Nu hälsar vi Tobias Pasma varmt välkommen till vårt lilla gäng. Och jag är så oerhört glad och stolt över att Tobias som kommer från Nederländerna och där arbetat hos en annan Hubspot-partner i över 8 år, valt att jobba med oss. Med hans kompetens kan vi erbjuda än fler och djupare tjänster inom inbound marketing, Hubspot-tjänster, content marketing och webbdesign. Tobias Pasma kommer från Nederländerna och har en lång erfarenhet inom vår nisch och nu kan vi dessutom erbjuda fler internationella bolag möjligheter att komma in på svenska marknaden eller svenska bolag som t ex vill in på holländska marknaden eller andra i Europa i och med att vi tillsammans behärskar flera olika språk.


Så här presenterar sig Tobias själv:

"Min energi och entusiasm kommer från att bygga och förstärka relationer. I mitt dagliga jobb gör jag detta genom att hjälpa företag att få ut bästa möliga av Hubspots plattform och inbound marketingtaktiker för att förbättra kundernas 190626 Tobias-Pasma_Marketinghousekundrelationer: hela vägen från "helt okända" till livslånga kundrelationer. Min roll omfattar att skapa allt från ax till limpa inom inbound marketingkampanjer för våra kunder och erbjuda djup expertkunskap inom Hubspot och Inbound Marketing.

Jag älskar utmaningen  att ta mig an riktigt svåra Hubspot-projekt:-)- Jag kommer i min roll att hjälpa Hubspot-användare att få ut mer värde från Hubspotmigrationer, implementationer, CMS-utveckling (webbprojekt där webbplatsen hostas i Hubspot), portal-genomgångar/förbättringar och att utveckla Hubspot-funktioner i kunders plattformar."

Med Tobias långa erfarenhet, kompetens och intresse för att hjälpa kunder med komplexa Hubspot-utmaningar är han ett fantastiskt komplement till oss andra här på Marketinghouse.

Läs mer om oss på Marketinghouse.se

Prenumerera på bloggen

Inbound-bloggen

Nyligen från bloggen

© Alla rättigheter förbehållna.