Vi har startat en podcast - inboundmarketingpodden

- Annica Thorberg ti, maj 21, 2019

Som inbound marketingbyrå försöker vi alltid ligga steget före hela tiden vad gäller digital marknadsföring och social mediamarknadsföring för att kunna vara riktigt bra rådgivare till våra kunder. Och vi är inte rädda för att testa nya digitala marknadsföringskanaler och taktiker - också för att visa hur vi lever som vi lär och bli ännu bättre rådgivare. Och idén om en podcast har funnits i flera år hos oss.

Vi pratar också ofta om trender inom digital marknadsföring inom B2B, inom content marketing och vad som är hett, och videomarknadsföring är stort och växer för varje dag - även för B2B-företag. Men något som också växer starkt är social broadcasting, t ex podcasts, livestreaming och t o m egna "tv-kanaler på YouTube.

Så nu har vi blivit med podd
Vi som gör Inbound MarketingPodden är jag Annica Thorberg och Ola Ringdahl, från Poddcoachen, som är en mycket erfaren musik och radioproducent, röstcoach och poddexpert och driver företaget Poddcoachen.

Vi har även signat vår podd hos världens största podcastplattform, svenska Acast som vi är så stolta att tillhöra. Vi släpper nya avsnitt varannan måndag kl. 9.00. Det första lanserades 13 maj 2019.


InboundmarketingPodden riktar sig bl. a till:

  • - dig som marknadschef i B2B-företag
  • - dig som arbetar som sociala mediaansvarig
  • - du som arbetar som försäljningschef och säljare 
  • - dig som driver eget företag

Vi hoppas att du lyssnar och prenumererar. Vi finns på: (klicka på respektive kanal så tar vi dig direkt till podden).

Vi har även sociala mediekanaler för Inbound MarketingPodden, där du kommer hitta tips, råd och möjlighet att ladda ner den Guider vi tipsar om i programmen. De guider ligger givetvis här på vår webbplats också.

I första avsnittet pratade vi om "Vad är inbound marketing" och du kan nu ladda ner vår guide om Inbound marketing.

Här beställer du vår Guide  Introduktion till Inbound Marketing
Vi ses i etern. Har du idéer om vad vi ska ta upp eller vill bidra själv och vara med, hojta till. Vi är öppna för olika idéer, samarbeten etc.

Marketinghouse teamet

Prenumerera på bloggen

Inbound-bloggen

Nyligen från bloggen

© Alla rättigheter förbehållna.