30 Linkedin-verktyg som bygger ditt och företagets varumärke

  Av Annica Thorberg den on, jul 06, 2016

  Många känner inte till alla de verktyg, funktioner och appar som Linkedin tillhandahåller. Så jag har sammanställt en del av dem och det blev 30! Och detta är verktyg och funktioner jag och @marketinghouse använder nästan varje dag och som är en del av vår Linkedin-strategi. Så hoppas flera av dem kan hjälpa dig och ditt företag att nå bättre resultat på Linkedin och i din Linkedin-strategi.

  Fortsätt läsa

  Så når du framgång med LinkedIn Publisher - 8 tips

  Av Annica Thorberg den må, mar 07, 2016

  Sedan ett par år har du troligen sett en större skillnad (ja det har skett fler mindre) när det gäller dina Linkedin-noteringar. Och det är när någon i ditt nätverk har gjort ett blogginlägg på Pulse.

  Redan i feb 2014 informerade Linkedin att de var på väg att öppna upp sin bloggplattform Linkedin Publisher under verktyget Pulse för alla. Så förutom att du tidigare kunde följa ett antal ”thought leaders” dvs. olika gurus inom en mängd olika områden som sedan tidigare unikt bloggat här kan nu alla arbeta för att förstärka sitt eget varumärke och leverera affärsnytta och jobba för att bli en ”thought leader” inom sitt gebit.

  Fortsätt läsa

  Sortera efter ämne

  läs mer

  Inlägg efter kategori

  Se alla inlägg

  Senaste inläggen