Så skapar du flera språkversioner på företagets LinkedIn-sida

  Av Annica Thorberg den ti, sep 03, 2019

  Detta är ingen nyhet utan funnits ett tag men för dig som sköter en företagssida som funnits ett tag kan detta vara bra att kolla upp och lägga till om er verksamhet även riktar sig till kunder utomlands och har följare utomlands. För dig som står i startgroparna att starta en företagssida, gör detta direkt - om det är relevant för just ditt företag.

  Fortsätt läsa

  30 Linkedin-verktyg som bygger ditt och företagets varumärke

  Av Annica Thorberg den on, jul 06, 2016

  Många känner inte till alla de verktyg, funktioner och appar som Linkedin tillhandahåller. Så jag har sammanställt en del av dem och det blev 30! Och detta är verktyg och funktioner jag och @marketinghouse använder nästan varje dag och som är en del av vår Linkedin-strategi. Så hoppas flera av dem kan hjälpa dig och ditt företag att nå bättre resultat på Linkedin och i din Linkedin-strategi.

  Fortsätt läsa

  6 saker för att öka synligheten för ditt företag i sociala medier

  Av Annica Thorberg den må, dec 07, 2015

  De bästa idéerna, planerna och aktiviteterna vi på Marketinghouse ska genomföra får jag under ledigheter och semester, känner du igen dig? Och snart stundar kanske ledighet för dig som driver företag eller som ansvarar för digital marknandsföring och sociala medier inklusive content i ditt företag. Vi brinner för att hjälpa andra företag lyckas och växa med hjälp av sociala medier och inbound marketing. Så här är en liten checklista att följa för att börja planera för 2016.

  Fortsätt läsa

  Sortera efter ämne

  läs mer

  Inlägg efter kategori

  Se alla inlägg

  Senaste inläggen